Username

Password

Belum ada akaun affiliate?
Daftar percuma, di sini
 
 
Penaja :  admin
Nama : Dimaz Online Team
No. HP : 019-3834515


 

Produk Herba Segar Dimaz membuang kerak usus!!!!.Anda boleh dapatkan sekarang...layari www.dimazonline .net

Kemaskini : 19/03/2015

[Lihat Butiran Lanjut]
 

 

 

Pengenalan Syarikat
Dimaz Mutiara Delima


Sebagai sebuah syarikat bumiputera kami amat berbangga kerana dapat membantu menyumbang, menaikkan taraf ekonomi negara di masa kegawatan ekonomi global ini.
 
 
 
Dengan penubuhan syarikat Dimaz Industries Sdn Bhd (DISB) pada tahun 1998 kami telah melalui pelbagai masalah untuk dikenali sebagai sebuah syarikat yang berdaya maju dan berdedikasi untuk menaikkan industri herba negara secara lebih efisien dengan moto 'HERBA TERAS KEHIDUPAN'.
 
 
Untuk menghasilkan produk konsentrasi herba yang baik. DISB telah mendirikan sebuah kilang bertaraf Amalan Pengilangan Baik (APB) atau (GIMP). Gabungan dari kilang ini telah menaikkan keyakinan syarikat bagi menghasilkan produk herba yang bermutu tinggi bagi rawatan dan penjagaan kesihatan secara menyeluruh. DISB juga telah merealisasikan penggunaan herba untuk menjadikan produk pilihan bagi penjagaan kesihatan selari dengan tuntutan agama seterusnya menaikkan taraf produk herba tradisional khususnya di Malaysia.

 

 
 
Produk DISB telah didaftarkan di bawah Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan (BPFK) dan mendapat perakuan pendaftaran produk di bawah Pihak Berkuasa Kawalan Dadah (PBKD), Kementerian Kesihatan Malaysia. Kelulusan ini membuktikan kualiti dan keselamatan produk untuk digunakan mengikut piawaian yang dihasilkan serta melengkapkan DISB sebagai pengeluar dan pengedar produk herba tradisional yang berkualiti dan bermutu tinggi.

 
Untuk mempromosi dan menambahkan hubungan perdagangan secara global, Dimaz Mutiara Delima Enterprise (DISB) pula ditubuhkan untuk meningkatkan permintaan dalam mempromosikan produk herba Dimaz Delima di dalam dan luar negara.
 
 
 
 

DimazOnline.net mengamalkan polisi ANTI-SPAM
 


DimazOnline.net 2016 - 2016 | Web.Software : PilinSOFT.com