Username

Password

Belum ada akaun affiliate?
Daftar percuma, di sini
 
 
Penaja :  admin
Nama : Dimaz Online Team
No. HP : 019-3834515


 

Produk Herba Segar Dimaz membuang kerak usus!!!!.Anda boleh dapatkan sekarang...layari www.dimazonline .net

Kemaskini : 19/03/2015

[Lihat Butiran Lanjut]
 

 

 

Pelawat Online : 1
Jumlah Lawatan : 84291
Tarikh : 20/06/2019

Share |


Statistik sejak 17/12/2015

Selamat Datang ke DimazOnline.net

 

 

DARIPADA FAKTA KESIHATAN, pada lelaki lemak
berkumpul di bahagian abdomen (bentuk epal)
yang dikaitkan dengan peningkatan risiko
penyakit jantung, kencing manis, kanser dan strok.

Manakala bagi wanita, pengumpulan lemak lebih tertumpu
pada punggung dan paha. Kegemukan atau
obesiti bentuk pir juga berbahaya.

Laporan Pusat Kawalan Penyakit (CDC) 2004 menyenaraikan 10 pembunuh utama lelaki Amerika diterajui penyakit jantung (28.4 peratus), kanser (24.1), kemalangan (5.8), strok (5.2), penyakit sekatan pernafasan kronik (COPD, 5.1), kencing manis (2.8), influenza dan pneumonia (2.4), bunuh diri (2.1), buah pinggang (1.6) dan penyakit hati kronik (1.5).


Senarionya mungkin berbeza sedikit dengan keadaan di Malaysia tetapi penyakit jantung masih menjadi pembunuh nombor satu negara ini, diikuti kanser.

Sakit jantung menjadi pembunuh utama rakyat negara ini tetapi lebih banyak kes membabitkan lelaki. Peluang mendapat strok antara lelaki dan perempuan adalah sama. Malah kajian menunjukkan lelaki mempunyai peluang yang lebih baik untuk sembuh.Kencing manis dan kegagalan buah pinggang juga boleh menyebabkan kematian jika tidak mendapat rawatan sewajarnya.

 Komplikasi kencing manis yang tidak terkawal boleh menyebabkan kerosakan buah pinggang, strok dan penyakit jantung. Dianggarkan satu pertiga pesakit tidak sedar menghidap kencing manis sehinggalah mengalami kesan penyakit seperti mati pucuk atau disfungsi erektil (ED), kerosakan saraf terutama pada kaki yang menyebabkan kaki selalu rasa kebas, pandangan menjadi kabur dan buah pinggang rosak.

 

DimazOnline.net selaku syarikat 'Dimaz Industries Sdn Bhd' telah mengambil inisiatif untuk membangunkan produk hebat berasaskan herba semulajadi.

Produk ini dirumus khas bagi membantu mereka yang berpenyakit kronik seperti di atas, dan amat digalakkan bagi mereka yang masih berusia muda untuk mengambil langkah awal untuk menghindari penyakit-penyakit ini.

 

Untuk menghasilkan produk konsentrasi herba yang baik. Dimaz Industries Sdn Bhd telah mendirikan sebuah kilang bertaraf Amalan Pengilangan Baik (APB) atau (GIMP). Gabungan dari kilang ini telah menaikkan keyakinan syarikat bagi menghasilkan produk herba yang bermutu tinggi bagi rawatan dan penjagaan kesihatan secara menyeluruh. Dimaz Mutiara Delima Enterprise juga telah merealisasikan penggunaan herba untuk menjadikan produk pilihan bagi penjagaan kesihatan selari dengan tuntutan agama seterusnya menaikkan taraf produk herba tradisional khususnya di Malaysia.
Sila Rujuk Info Syarikat.
 

Antara produk hebat Dimaz ialah:-

Lihat Pilihan Set Produk JADI [klik sini]


 

 Bagaimana DimazOnline.net dapat membantu anda menambah pendapatan?

Anda boleh mulakan dengan part-time. Walaupun anda masih bekerja, anda masih boleh menyertai kami sebagai rakaniaga Dimaz pada bila-bila masa melalui laman web DimazOnline.net ini. Setiap pembelian secara automatik layak menjadi rakaniaga dan seterusnya boleh bekerja secara sambilan atau sepenuh masa di sini. Pada waktu lapang, anda boleh promosikan laman web dan mencari downline untuk perolehi komisen yang lebih hebat.

Anda diberi KOMISYEN jika memperkenalkan kawan-kawan dan kenalan menyertai program affiliate kami.
Lihat Pelan Insentif Kami

 

Bagaimana Anda Boleh Miliki Produk Hebat DimazOnline.net Ini?

Ikuti Langkah Ini Untuk Beli Produk.
1. Modal RM200 Anda akan mendapat folder perniagaan dan set produk bernilai RM180.00 + Keahlian RM35 total RM215. Sila Lihat Pakej Produk.
2. Isi Borang Pendaftaran.
3. Syarikat Akan Melantik Anda Sebagai Rakaniaga Pintar Secara Automatik.
4. Sebagai Rakaniaga Anda Boleh Mula Mempelawa 5 Orang Ahli Keluarga Atau Sahabat Handai Untuk Menjadi Rakaniaga DimazOnline.net Juga. Anda boleh taja lebih dari itu.
5. Anda Akan Dibayar Komisyen Bagi Setiap Orang Yang Berjaya Anda Yakinkan.
6. Pihak Syarikat Akan Menguruskan Pembahagian Insentif Kepada Setiap Ahli.
Sila Rujuk Pelan Pemasaran.

 

DimazOnline.net mengamalkan polisi ANTI-SPAM
*NOTA: Semua angka pendapatan di web ini adalah contoh pengiraan sahaja. Tiada jaminan pendapatan tetap. Pendapatan anda (upah promosi) bergantung kepada usaha anda sendiri mempromosikan produk melalui DimazOnline.net secara online melalui web peribadi anda.


DimazOnline.net 2016 - 2016 | Web.Software : PilinSOFT.com